Política de privacitat Xarxes Socials

De conformitat amb l’establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil en la/es Xarxa/es Social/s Facebook, amb la finalitat principal de publicitat els seus productes i serveis.
Dades de INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL:

 • CIF: B61642120
 • DIRECCIÓ: C/ CAPUTXINS 16 08241, MANRESA (BARCELONA)
 • CORREU ELECTRÒNIC: IMI@IMI.ES
 • DOMINI WEB: WWW.IMI.ES

L’usuari disposa d’un perfil en la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL, mostrant així interès en la informació que es publiqui en la Xarxa. Al unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment en la informació d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantí la seva privacitat.

INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL té accés i tractat aquesta informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzades dins la pròpia Xarxa Social.
No són incorporats a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL, d’acord amb la RGPD, haurà de tenir en compte els següents matisos:

 • Accés: vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils d’usuaris.
 • Rectificació: Només es podrà satisfer en relació a aquella informació que es trobi sota el control INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL, per exemple, eliminar comentaris publicats en la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret haurà d’exercir-lo davant la Xarxa Social.
 • Cancel·lació i/o Oposició: Com en el cas anterior, només es podrà satisfer en relació a aquella informació que es trobi sota el control de INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL realitzarà les següents actuacions:

 • Accés a la informació pública del perfil.
 • Publicació en el perfil del usuari de tota aquella informació ja publicada en la pàgina de INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL.
 • Enviat missatges personals e individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
 • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil del usuari.

El usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per la qual cosa haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

El usuari, una vegada unit a la pàgina INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus e contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. El usuari, en tots els casos, haurà de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin texts, gràfics, fotografies, vídeos, etc, que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, la ètica, el bon gust o decoro, i/o que infringeixin, violin o es saltin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a al imatge o la Llei. En aquests casos, INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL es reserva el dret a retirar d’immediat el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent del usuari.

INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL no es farà responsable dels continguts que lliurement hagi publicat un usuari.
El usuari haurà de tenir present que les seves publicacions seran conegudes per altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.
Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL, però sí que romandran en la Xarxa Social.

Concursos i promocions

INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els que podrà participar el usuari que segueixi la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per als mateixos la plataforma de la Xarxa Social, seran publicats en la mateixa. Complint així sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altre norma que li sigui d’aplicació.
La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL utilitzarà la Xarxa Social per a publicar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals del RGPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina INSTITUT MEDIC PER LA IMATGE SL per a que també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç de la política de privacitat de la Xarxa Social: